Reduceri la jumătate de preț la articolele pentru bebeluşi

Cei de la eMag au pregătit mega reduceri pentru cei care au nevoie să ofere celor mici tot confortul şi toată grija de care sunt în stare. Şi pentru că vorba lungă e sărăcia omului iată o parte din reducerile de până la 50% oferite:

- Scaunul auto Cosatto Zoomi cu centura de siguranţă în 5 puncte şi cu tetieră care se reglează pe înălţime poate fi cumpărat acum la jumătate de preţ AICI. Mai multe scaune auto cu reducere de 50% găsim AICI.

https://profitshare.ro/l/3389028


- Căruciorul Gracco vine cu o reducere fenomenală de 40%. Acest cărucior editie limitata este un carucior special, conceput pentru a oferi maximum de confort pentru copil şi părinte, de la naştere şi până la vârsta de 3 ani. Acest nou model de cărucior este primul din gama cărucioarelor cu landou transformabil în cărucior sport, Graco simplificând astfel problema spaţiului de depozitare şi uşurând tranziţia de la poziţia perfect orizontală a ladoului, la poziţia de şezut pe care bebeluşul o preferă după vârsta de 6 luni. Celelalte cărucioare cu preţ redus le găsim dacă dăm un click AICI




- Șervețelele umede Mappy Care pot fi găsite acum la jumătate de preţ. Servetele umede Mappy Care sunt special concepute pentru curatarea si improspatarea pielii sensibile a bebelusului
Ofera o curatare fina si improspateaza pielea prin lotiunea lor speciala, hipoalergenica si parfumul placut. Folositi servetelele umede Mappy Care pentru a curata corpul si partile intime ale copilului dumneavoastra.
Produs testat dermatologic, nu contin alcool si au pH-ul neutru, care ajuta la mentinerea barierei naturale de protectie a pielii
In plus sunt confectionate din material  alb, moale si delicat, care nu se rupe usor. Mai multe produse cu preţ redus în această categorie găsim dacă dăm click AICI.
Acestea sunt doar niște exemple de cât de serioase sunt reducerile în această perioadă. Mai mult de atât, reduceri de 50% găsim și la categoriile următoare. Și ca să fie treaba mai simplă, e de ajuns să faceți click pe numele categoriei ca să beneficiați direct de reducere:



SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: