50% reducere la eMag!

Cu toate că Black Friday e încă departe, cei de la eMag au venit cu o super promoție în perioada 22-28 octombrie. Așadar, produsele de bricolaj din promoție sunt reduse chiar până la jumătate din prețul lor inițial. Când spun produse de bricolaj mă refer la mașini de găurit, truse de scule, aspiratoare auto, mașini de tuns gazonul. Atenție însă, nu toate produsele sunt la jumătate de preț. Sunt unele care au reducere de 20 - 30 - 40 %.

  • Avem în această promoție lanterna flexibilă Black&Decker, cu 18 LED-uri, 6 baterii și disc magnetic pentru șuruburi, a cărei preț a fost redus de la 199,99 RON la doar 100 RON. Baza magnetică incorporată face foarte ușoară utilizarea lanternei, putând fi amplasată pe orice suport metalic. Calitatea e garantată de brandul Black&Decker, profesioniști ai produselor Do It Yourself și de garanția de 24 de luni acordată. 


  • Găsim și coasa electrică Skil, cu un motor de 250 W și sistem de tăiere cu două fire. Foarfecele reglabile în 180 de grade și funcția de Tap&Go sunt aspecte care recomandă acest instrument. Dacă nu sunteți convinși încă, amintiți-vă că prețul acestui produs are o reducere de 45%. În loc de 140 RON veți achita doar 90 RON.

  • Mașina pentru tuns gazon Black & Decker GR3000 are o reducere de 30%, prețul fiind reduse de la 499 RON, la doar 349 RON. Cu un motor de 1000 W și sistemul de tăiere rotativ, această mașină este o alegere bună. Mai ales când ne gândim la viteza de 2900 Rpm și sacul de colectare textil, ușor de curățat.

O listă completă cu toate ofertele și reducerile le găsiți AICI, pe site-ul eMag.ro.



SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: