Cadoul de Valentine's perfect pentru EL

Joia viitoare e Valentine's Day. Dacă ești în pană de idei, raportat la cadoul perfect pentru perechea ta, încerc să îți vin în ajutor, cu o serie de două materiale. Acesta este primul dintre ele, în care vom trata posibile cadouri utile pentru EL, iubitul tău. Deci, urmează o serie de propuneri de cadouri pentru bărbați, în principal. Ca atare, acest material este dedicat oarecum domnișoarelor.

Întrebarea de la care ar trebui să pornească alegerea cadoului perfect pentru Valentine's este: ''Ce fel de persoană este iubitul meu?'' . Ca răspuns la această întrebare se acceptă două variante:

Varianta 1: 

Este o persoană practică, îi plac lucrurile frumoase și mai ales utile, în detrimentul bibelourilor, gablonțurilor, pernițelor în formă de inimioară. 

Dacă acesta este răspunsul la care se încadrează iubitul tău, vin cu următoarele propuneri:

1. TABLETE Cadou de Valentine's - un gadget ultraportabil, pe care se poate baza oricând, ușor de întreținut, practic și fiabil. Chiar dacă nu îi faci cadou un iPAD , cu toate că nimeni nu ar rezista unui asemenea cadou, ai ocazia să îl faci fericit cu tableta ALLVIEW Alldro 3 DUO, cu un procesor dual-core de 1,5 Ghz și 1 Gb RAM DDR3. Poate detaliile acestea nu-ți transmit multe dar, la prețul de 999 Ron, îți spunem noi că e perfectă. Cu un așa cadou, Facebook-ul va fi mereu, non-stop la degetul mic. Așa că, check in cu iubita, de oriunde, oricând, în timp real.

2. FRUMUSETE cadou de Valentine's  - o serie de aparate de îngrijire personală, extrem de utile și dorite de către orice bărbat. La prețuri rezonabile, cuprinse între 99 și 1999 RON, aparatele de ras electrice sunt apreciate de către bărbați datorită faptului că sunt niște instrumente de înfrumusețare practice care dau rezultate foarte bune raportat la așteptări. Mai pe românește, vrei un bărbierit fin? Ia-ți un aparat de ras bun. Am putea recomanda acest Philips HQ6927, cu 3 capete și lame din oțel. Sau, dacă pretențiile sunt mai mari, atunci, fără niciun dubiu, aparatul Braun 340 este perfect. Mai ales că are o reducere de 106 Ron față de prețul normal.


3. CARTE cadou de Valentine's - întotdeauna o idee bună. Vă propun cărți care pot să ajute pe oricine. Genul de carte care cuprinde experiența autorului și a cărei menire este aceea de a te ajuta să te dezvolți pe plan personal. Din această serie, propunem Secretele succesului, cum să vă faceți prieteni și să deveniți influent - Dale Carnegie  la numai 25 RON sau Manual de inteligență emoțională - Reuven Bar-On și James D.A. Parker.

Oricare ar fi opțiunea voastră, comandați cu încredere. eMag lucrează non-stop. O listă cu mult mai multe detalii o găsiți aici CATALOG cadouri de Valentine's.


Varianta 2:

Este o persoană aeriană, visătoare, nu le prea are cu tehnologia și îi plac lucrurile inutile.

Dacă acesta este răspunsul la care se încadrează iubitul tău, vin cu următoarea propunere:

Du-te la cel mai apropiat magazin chinezesc.
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment